Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zrnokaz - manipulace

Takže vzkaz pro budoucí generace.
Ani jedna z odpovědí mě plně neuspokojila. Podchlazovat brouky mi absolutně nefunguje (asi mám moc teplo v ledničce, nevím), odstředivku jsem nepochopila a všechno to dělat obyčejnym "cucákem" si nedokážu představit.
Nicméně inspirovala jsem se.
Konečné řešení: Obří "cucák" z vysavače.
Klasický vysavač, nastavený na nejvyšší výkon. Konec hadice má nasazenou silonovou ponožku (zachytává brouky), na tom je nástavec (rolička toaleťáku přidělaná izolepou), na kterém je síto s velkými oky (= zachytí fazole, ale brouky pustí do ponožky). Celou tu velkou násadu jsem vysypala do platvového bohu a rejdila s "cucákem" - projížděla a tak .... nevysosalo mi to všechny, ale vysosalo to valnou většinu brouků (tak, že sem udělala násady, ale zbylo mi na další chov = akorát ... možná to do budouca vyladím). Brouci uvězněni v ponožce, přesypáni do klasické sklenice od okurek a už se mohlo dávkovat do násad.
Tak abyste příště věděli jak na to.
Jinak myslím, že mé řešení se nejvíce podobá klasickému cucáku, co mi byl razen, takže gratuluji VH - máš u mě násadu zdarma (pokud si ji na Liberecké burze - nebo jindy v Liberci - do burzy, vyzvedneš).
Pro ostatní mohu Vám nabídnout k prodeji násady zrnokazů (200 fazolí, lžička brouků) dnes vytvořené za 45,-

Díky za Rady, Anička
:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny