Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je to možné?

Takze poporade:
1. Pardon za moju prvu odpoved. Ale myslim ze trocha ironie a nadhladu je namieste. Had je had. Rozozna akurat tak potravu, predatora a opacne pohlavie. Nie domacich maznacikov, alebo zajaca ktory je urceny na smotanu.Jemu to je proste jedno!
2. O reginach je tu toho fakt, fakt, fakt hodne. To ze nezerie mesiac nic nieje. Ked nebude zrat dlhsi cas, potom by som skusil dat napr mastomys, alebo skrecka(na tie sa celkom daju nalakat). Momentalne by som to fakt neriesil.
3. Viper nezbudam na svoje zaciatky. Kazdy nejak zacinal a nikomu nic do hlavy nenapadalo za noc. Podla mna len treba trocha rozmyslat aj pri zadavani otazky. Ak viem co chovam, nebudem ocakavat od hada aby rozoznaval pre neho v podstate jedinu vec - potravu. To co je potkan prenas nemusi byt prenho.
4. Co sa tyka gram. chyb. Viem, to je moja blbost, holt nikto nieje dokonaly.Jazyky(Sj, Aj, Rj)mi proste nejdu. Narozdiel od mnohych prispievatelov(ak sem budete chodit aj nadalej castejsie pochopite) maju moje prispevky(dovolim si tvrdit) aspon hlavu a petu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny