Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Autobus do Hammu 3.6 2011

Zdarte,
já nevím já byl spokojenej až na ty kvanta lidí, ale naštěstí jsem se tam dostal již 7.30h( v té době už čekalo na lístky cca 100 lidí) open je až v 10h.
Co jsem měl domluvený to klaplo(nákupy)....sice s časovým odstupem, protože do místnosti s jeďákama pouštěli po skupinkách páč moc lidí.
Co mě zaujalo:
Byly tam odchovy 3 druhů Dendroaspisek(viridis á500,jamesoni á500,polylepis á400),mimča Ophiophagus hannah á300, odchovy Bothropsů(dva druhy či tři) co jsem v životě neviděl(venezuláci už jen za 30), Bitis atropos NZ á750, caudalisky už "jen" za 350 možná levněji všude ceny nebyly,šlejgeláci roční žluťáci á 40(mám je doma), Hemachátky neptal jsem se na cenu,Naja nigricincta á 250, zajímavé Viperky jen u jednoho stolu. Chřestýšů celkem taky požehnaně. Lachesis stenophrys už "jen" á 1000.
Sklamán jsem byl, že tam bylo málo Heloderm jen cca 3Ks asi se letos nedařilo, a že mi upláchl prodejce s černýma vdovama za good price. Co se týče ostatního, klasika samá pogona samá regiuska samej hroznýš atd...a to v různých barvách. Ale sem tam člověk narazí i na něco jiného šak to znáte "prasečák to neni" sice po noci za volantem plus únava jsem si tam tak pak připadal :-D
Mára
PS: Máte to aj s cenama, ale rok od roku jsou ku... nižšššššíííííí jako naše prémie :-D což neni dobré

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny