Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá-tepelný zdroj bodovka?

zdravím mám terárko o rozměrech 55x45x65cm (d,š,v) a chci tam dát dvě malé agamky vousaté prozatím než povyrostou. Jako UVB bych tam dal http://eshop.farmapython.cz/kompaktni-zarovky/luck y-reptile-compact-uv-sun a jako tepelný zdroj nějakou normální bodovku,ale nevím přesně jakou abych agamky neupek. Tak se chci zeptat,jaká by vyhovovala pro ty rozměry. Čtu tady všeljaký názory na tohle téma a jsem z toho malinko zmatený. Prosím o radu budu moc rád děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak to bych ti doporucil koupit/zbastlit stmivac. Budes moc zapojit jakoukoliv bodovku a muzes si te…
manicap 23.02.2011 00:19
manicap
stmivac pro male vykony viz moje terapeklo ;) Resil jsem kdysi davnejc taky, a ty bezne dostupne se…
lucifer 23.02.2011 07:51
lucifer
to mám v plánu vyzkoušet všechny stupně. Mám celoskleněné terárko a v pokoji mám kolem 22 stupňů. Zk…
Ery 23.02.2011 16:12
Ery
ano, vyhozene penize poslední
lucifer 23.02.2011 18:51
lucifer

stmivac pro male vykony viz moje terapeklo ;) Resil jsem kdysi davnejc taky, a ty bezne dostupne se slabsimi zarovkami nefungovali spravne - s 25W to poblikavalo atd.

Do tak maleho teraria bych dal prave jen tu 25W zarovku (nebo jdou sehnat 20W "halogenove" bodovky), a dle potreby to pripadne stahl tim stmivacem. Je ale mozne ze 25W vyhovi - pokud je to terarko celosklenene bude mit vetsi ztraty nez kdyby bylo z OSB ci lamina.

to mám v plánu vyzkoušet všechny stupně. Mám celoskleněné terárko a v pokoji mám kolem 22 stupňů. Zkusím sehnat nějakou tu halogenovou bodvku. Takže je blbost kupovat ve zverimexech ty bodové světla s UVA kde jsou nakreslený agamy a ták??

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru