Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Umělý déšť pro jemeňáka

Zdravím,

dodělal jsem umělý déšť - info v obrázku pro chameleona jemenského. Chci se zeptat - dělal někdo něco podobného? Padá mi v hadičce voda zpět do PET lahve a nenapadá mě jak tomu zabránit.

A co si myslíte celkově o kapání na listy pro jemeňáky - stoprocentně je to lepší než vodopád a navíc ten náš si na to už zvykl a vypadá to, že se mut líbí. A hlavně je to automatika tak nemá nikdy nouzi o vodu...

díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Super Hi-tech zařízení. Já jsem šel ekonomickou cestou. Celé to stálo cca 1000,- Kč ;-) . V prodejná…
Guba 23.02.2011 11:49
Guba
Mno jelikoz jsem to stavel sam "ze supliku" a z vzorků co jsem poptal u dodavatelů tak to stálo více… poslední
Koren 23.02.2011 11:55
Koren

Super Hi-tech zařízení. Já jsem šel ekonomickou cestou. Celé to stálo cca 1000,- Kč ;-) . V prodejnách s autodíly se prodává jednocestný ventil. Cena cca 15-20,- Kč. 100% účinné proti padání vody v hadičkách. Foto přikládám.
Kapání jsem zavrhl. Udělá to někde převlhčené místo. Mám to vyřešeno mlhováním ( rozprašováním ). Tím si můžu regulovat vlhkost v teráriu a kapky, které chamíci slízávají se na listech rostlin a skle udělají stejně.

Mno jelikoz jsem to stavel sam "ze supliku" a z vzorků co jsem poptal u dodavatelů tak to stálo víceméně jen čas.
Mlhovac/rozprasovac jsem automatický nechtel-nikdy nevim kde chameleon bude a nechci na nej pustit plnou davku z rozprasovace. Na mlhovac je zase potreba nadoba. Navic chameleoni jemensti nepotrebuji nejakou extremni vlhkost. 60% je absolutne vpohode - neni treba tedy regulovat. Jedine co jsem chtel kdyz nejsme treba na vikend doma aby mel vodu a ja se o to nemusel starat. Svetla se spinaji taky automaticky, cili je jen trosku hladovy po vikendu, stary je ale dost na to aby to zvladl 2 dny bez cvrku.

Zpětný ventil jasny - diky za radu, skocim ho nekam koupit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru