Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ježek Bělobřichý, Ušatý

Tak pardón, normálne som sa pýtala, tak sa nesprávaj jak hulvát, chcem ježovi zabezpečiť všetko čo potrebuje a riadim sa radami na oficiálnych CHS -
Ano, to opravdu uděláš pro ta zvířata to nejlepší, co můžeš. Koukneš se na něčí růžový blogísek, pročteš si tam kupu nesmylů od někoho, kdo si pořídil zvíře jako tamagoči, má ježky ani ne rok, ale už o nich sype na net moudra. A podle toho se zařídíš...prima, jen tak dál. To se u tebe budou mít zvířátka přímo SQĚLE. Pokud sis ráčila všimnout, na tvůj první dotaz jsem reagovala normální radou. Až na druhý stupidní dotaz jsem reagovala stupidní radou. Tak trochu začni používat hlavu a možná se vyhneš tomu, že někoho zbytečně nakrkneš. Já ten odkaz nahoře nedávala zbůhdarma.

Co se týče toho pití divokých ušatých po bříško ve vodě, tak jsou některé populace, které se u vody vyskytují. Většina ne. Navíc ta zvířata mají vlastní možnost volby. Tzn. jít si do vody, pokud chtějí a do tak hluboké, jak chtějí. V případě té vany je tam člověk strčí ze své vůle, ne z té jejich. A to je docela podstatný rozdíl. Taky si dobře prohlédni ty fotky nebo videa těch koupaných zvířat, takhle se spokojené zvíře rozhodně netváří.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny