Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The Venomous Reptiles of Western Hemisphere - Vol. I & II - Campbell, Jonathan A. a William W. Lamar

Ahoj,

v září jsem byl v Kanadě s jednou obchodní delegací jako tlumočník, takže jsem to pořešil tam. Ředitel jedné kanadské firmy mi knihu sehnal (poslal mi jí dodatečně se zbožím, které importoval do Evropy, takže jsem měl dopravu free of charge :-D)... Ušetřil jsem tak na nemalém poštovném (kniha mne stála asi 149 USD - všude v Evropě jsem jí viděl k mání řádově o 2000 Kč dráž). Každopádně doporučuji bedlivě prohledat americké knižní e-shopy, poněvadž jsem na nějakém viděl oba svazky jen za 129 USD. To je za hubičku. I kdybys měl platit poštovné, tak to bude přijatelné. Jen to chce najít za dobrou cenu (plus někdy k objednávce takové dražší knihy dávají slevu i na poštovné). Do Kanady se výhledově nechystám, takže nemohu osobně pomoci (škoda). Kdybych věděl, že by měl zájem někdo další, tak bych vám dovoz knih zajistil (už je ale zbytečné plakat nad rozlitým mlékem). V tomhle případě doporučuji koupit levně v USA. Tady je odkaz, kde je za hubičku:

http://www.amazon.com/Venomous-Reptiles-Hemisphere -Comstock-Herpetology/dp/0801441412

Pročetl jsem i detaily týkající se free shipping. Vztahuje se to jen na USA (plus Aljaška a Havaj). Za takovou cenu bych knihu koupil tam i přesto. Poštovné ti teď nespočítám, ale podle mě se to pořád vyplatí. Podle amerických tabulek to poštovné nevypadá až tak děsivě. Počítám tak kolem 40 USD.

Jinak kniha stojí za to. Už jsem z ní i stihl něco přečíst a je to luxusní dílo. Momentálně se chystám na kapitoly o mimikrách. Už mám za sebou rody Crotalus a Lachesis a mám prošlé nějaké určovací klíče a regional accounts. Jinak svou komplexností je dílo ohromující. Odráží celoživotní vědeckou práci Lamara a Campbella. Knihu oceníš. Doporučuji do ní jít.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny