Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rehydratační roztok pro Atheris

Fajn poznatky. :-) Taky jsem do nich moc nestoural,ale byli to celkem prasatka,tak
pri uklidu jsem je musel vyndat.. Vykaleli se klidne do kmene kde byli a tak podobne a diky onomu rychlemu metabolismu,meli potrebu celkem casto..Kdybych uklizel za jejich pritomnosti,tak by me otekla ruka neminula.. :-D Squamy a chlorechisky o vylucovani vic "premyslej" a lezou vykonat jinam.. U tech muzu poklidit povetsinou za jejich pritomnosti. Kdyz je jistota,ze nedosahnou.. Plati predevsim pro squamy. Ktery nejsou agresivni,ale "lovej".. Jasne faze "nabito" je typicka.. ;-)
Samice ceratophorky mela opravdu pekelne prischlou poimportni nedosvlecku,tak jsem si uzil adrenalinek.. Ta kousala i do vody,kde sem ji odmacel a mel cest byt "tuknut" ,ale nastesti jen onim defensivnim kousancem, bez pouziti solenoglypha.. Uff. Ale povedlo se. Ceratophorky se mi nabijeli uz jen pri otevreni tera. Spis teda samice,kluk byl o fous klidnejsi. Taky kousali i na hacku a nefungoval efekt,ze kdyz jsou mimo svoje,tak jsou v klidu. To mi funguje u squam i chlorechisek.. (samo na to nespoleham) Ale je fajn,ze nevyjizdej.. Taky po prevozu doma jsem si je dukladne prohlidl,nic jsem nenasel ani motolice v papulich,coz jsem byl rad,jen ta prischla kuze,ale ten Rakusak vozi pekna zvirata.. To jsme uz zminovali jinde.Mel jsem vubec na importy kliku,ze nebyli zivouci Zoo.
Kazdopadne uz nehodlam ceratophory doma morit "teplem" a ani jiny horaky,dokavad neporesim klima mistnost,coz jen tak nebude..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny