Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sylvania UV compact zkuženosti??

Zdravím chci se zaptat na vaše zkušenosti s těmahle kompaktama. Já jsem je chtěl vyzkoušet a jeden kompakt nesvítil hned od začátku a druhý kompakt přestal svítit/prdnul po 3 měsících používání. Nevím jestli jsem narazil na nějakou špatnou várku či co nebo zrovna náhoda?? Myslel jsem, že Sylvanie je celkem kvalitnéí značka, ostatní kompakty mi jedou vždy v pohodě, tak nevím jestli je mám objednat znova či vzít jinou značku. Díky

Předmět Autor Datum
Doopravdy nidko tyto kompakty nepoužívá?? Nebo neví nějaké reference na ně??? Díky
blevil 05.05.2011 10:31
blevil
Pouzivam Lucky Reptile, to jsou dle mne (dle typickeho tvaru - ten plast v kterem je predradnik "hra…
lucifer 05.05.2011 10:58
lucifer
díky, no já jsem dřív taky používal Lucky Reptile do doby co dělali "trubicové" kompakty teď začli d…
blevil 05.05.2011 11:24
blevil
Mám jak Sylvánie,tak Lacky reptile.Šlapou v poho.:-) poslední
Melda 05.05.2011 22:12
Melda

Pouzivam Lucky Reptile, to jsou dle mne (dle typickeho tvaru - ten plast v kterem je predradnik "hranato-kulatej") ty same jen v jinem OEM baleni - sjizdeji ze stejne linky. Funguji, byt jedna je nejaka citliva na silnejsi ruseni v siti - dokaze ji to vypnout. Ale zas - rozbruska a svarecka u nas slouzi jen jednou za hodne dlouho, takze jsem to nereklamoval. Samotnymi parametry jsou dobre - urcite lepsi nez reptiglo. Treba byla chybna "varka" nejake soucastky v predradniku - se muze stat. Zaruku na to mas - vyreklamuj.

díky, no já jsem dřív taky používal Lucky Reptile do doby co dělali "trubicové" kompakty teď začli dělat ty "spirálové" tak jsem zkusil Sylvanii která nabízí právě ty "trubicový" tvar - jsou pro mě lepší mám na ně vyrobený kryt, kam je dávám vodorovně. Zboží samozřejmě reklamuju. Ale než se to vyřídí a hlavně jak reklamace dopadne, do té doby potřebuju něčím svítit, tak nevím jestli Sylvanie objednat znova :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru