Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teplota v létě

Zdravím,
poradil by mi někdo způsob, jak v létě snížit teplotu v teráriích? Bojím se parních letních dnů, protože bydlím v bytě a přes pařáky tu bývá dost dusno i ve stínu... Už teď bez jakéhokoliv topení v teráriu s úžovkou červenou mi teplota kolísá pod 30 stupňů, v létě to bude horší a nechci, aby se jí něco stalo, kdyby ta teplota stoupla nějak moc... A stejný problém asi budu mít i u pagekonů řasnatých.
Je možnost schlazení terária nebo tak, v parných dnech v bytě? Nechci, aby se hadovi nebo ještěrkám něco stalo, kdyby ta teplota až moc stoupla. A stín tu moc nemáme, nebýt toho, že proti tý teplotě nepomáhají ani žaluzie...

Předem děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja v tech nejhorsich vedrech odpojim veskere tepelne zdroje v mistnosti(takze vsechno). Snazim se ta…
chsajarsa 23.05.2011 15:38
chsajarsa
Snazim se tam chodit co nejmin Tak to zkusím navrhnout přítelovi v našem 1+1 :-D poslední
Lyncha 26.05.2011 19:20
Lyncha

Ja v tech nejhorsich vedrech odpojim veskere tepelne zdroje v mistnosti(takze vsechno). Snazim se tam chodit co nejmin, protoze clovek je velice vyznamny tepelny zdroj. Pres celou noc otevrene okno a rano zavrit a mam tam do tech 28 stupnu a ve zbytku bytu je i pres 30. Drive jsem daval do terarka ne zmrazenou vodu,ale flasky s vychlazenym pivem a bylo to hodne znat. Zkousel jsem jeste polepit okna alobalem a to docela pomohlo. Ted mam tedy zviracarnu na sever,ale stejne je to sedme patro, takze to tam hreje.

Aktualne uvazuju o koupi prenosne klimatizace. Stoji vyrazne mit nez je cena zvirat v chovu, takze by se to vyplatilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru