Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu s chovem

Plne s Tebou souhlasim (cejno), navic pro jemena, kteremu staci vlhkost uplne v pohode pokojova ssimco je to v mnoha ohledech lepsi nez sklo..
zaprve nekteri chamici si spatne zvykaji na odrazy ve sklech a sapou po skle protoze si proste mysli ze tam nic neni.. Zadruhe vetrani.. Chameleoni obecne potrebuji velmi velmi dobre vetrani, ja osobne se chystam az mi trochu poporoste pardalis koupit tohle http://eshop.farmapython.cz/cms/modules/fotogaleri e/fotogalerie.php?id_product=385&id=693 (udelal jsem si samozrejme venkovni, ale do obyvaku chci neco, co bude i pekne vypadat a zapadne do okoli..)
V Americe se takrka se sklenenym terariem u chameleonu nesetkate.. (je to dano i podnebim samozrejme, ale ve vytapene mistnosti neni zadny problem:))

S tou kleci zalezelo by zda by ty oka nebyly tak velike aby skrz ne neprolezl chamik a take se musis smirit s tim, ze budes muset krmit pinzetou (coz bych kazdodenne nebo obdenne fakt nechtel) Za me je lepsi flexarium, pokud chces muzu ti poslat sem fotku meho venkovniho jak to mam udelane (slo by dat teoreticky i dovnitr) - uz se stmiva tak kdyztak ryhcle nebo az zitra:)
PS samozrejme ta klec by musela byt i dostatecne velka... Ale to je snad jasny :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny