Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu s chovem

Tak ono toho je dost:) staci si tady ale procist to forum dat hledat chameleon jemensky a ono neco najdes:) Kdyztak me muzete poslat soukromou zpravu s konkretnim dotazem.. jinak krmit prcky zhruba do 7-10 mesicu kazdy den aby mu tam proste porad neco lezlo.. Ja to delam tak ze rano nasypu 10 cvrcku, odpoledne doplnim 10ti cvrckama a dospely obden tak zhruba 15cvrcku.. taky ale co sezere..

V te kleci muze byt ruzne podle pocasi.. proste aby tam mel tech 30 stupnu aby se mohl vyhrat.. Ne nemusi byt ve stinu, klec ma byt prave na slunicku aby chytal slunecni zareni a z neho vstrebaval vitaminy (coz se v terariu doma nahrazuje UVB zarivkami, vybojkami,... ) ale je potreba aby tam mel stinna mista (proto ty listy) kam by se schoval a zchladil..

Jinak jsou tu samozrejme o dost zkusenejsi - nekolikaleti chovatele, ale kdyztak mi muzete napsat a ja snad budu vedet. :)

PS vetve jsou asi nejlepsi z kroucene vrby.. je potreba zvolit primerenou velikost vetvi k velikosti chamika - aby je obtahl packama aby se udrzel.. pokud dodrzite velikost je uz pomerne jedno z ceho ty vetve budou - jde jen o tvar a velikost a o drsnost vetvi - je potreba kura, aby se na nich udrzel.. Pak je potreba vydezinfikovat ty vetve - napustit horkou vanu, tam pridat tak 5 vicek sava a vykoupat v nich zhruba 2 hodiny ty vetve.. pak napustit normalni vodu a umejt to dukladne..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny