Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama nežere

Ahoj,
tak v první řadě - terárium se mi jeví jako zbytečně velké - nemá problém s lovem? Kromě toho (pokud dobře vidím) je přístup do terárka z vrchu, což taky není úplně ideální - zvíře může být stresováno "predátorem zezhora" (resp. tvojí rukou).
Další věc - proč má na misce moučné červy? Pokud žere alespoň něco, tak bych je vůbec nedával. Anebo když už, tak pouze občas (třeba 2 kousky / týden), bez halvy, pouze čerstvě svlečené. Obecně nejsou moc vhodní, jednak jsou tuční a druhka hůře stravitelní. Několikrát to tu bylo probíráno.
Nikde nevidím misku se "zeleným" (pampeliška, jitrocel, jetel, listy jahodníku, ostružiny atd. viz. vlákna zde na poradně) - proč? Teď je toho všude dost. Argument "ona mi to stejně nežere" neberu - je potřeba stále nabízet.
Ad žraní/nežraní - pokud žere, byť málo, příliš bych to neřešil (samozřejmě za předpokladu dobrých podmínek chovu) - není to pes nebo kočka.. Ještěři to mají postavené trošku jinak.
Ad. svícení - není napsáno čím, jak dlouho, jaká je teplota v teráriu. Pokud se nepletu, to v levé části je Reptiglo - proč? Drahý šmejd. Proč ne třeba LR, Namiba, Sylvania, Arcadia? To pravé části - pro mne neidentifikovazelné cosi - co to je? Nikde také nevidím bodovku na "výpek" agamky..
Zkrátka je toho spoustu, bylo by vhodné popsat podmínky chovu, protože chyba zřejmě bude tam..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny