Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Par otazok zaciatocnika...

Tak ma samozrejme velke akvarko s kamenem atd. Ale ona je to dama s pevnym dennim rezimem, ktery si stanovila. Je nutno podotknout, ze ona ma 2 bydliste, normalne je u mamky se zahradou a s tim akvarkem, ted v lete je spis vetsinu casu venku a v akvarku pres noc a pak chvili i pres den (nebo ji proste daji okoupat do vanicky venku). Jenze kazdy rok v lete jedou zhruba na mesic pryc a zelvu si vezmu ja do bytu, kde jsme nasli spolecnou rec tak, ze celkove je vic casu venku na sousi.
Tzn spi v kuchyni na linu (ja ji jen prikryju rucnikem ze ji z nej udelam takovou jeskynku), rano v 6:00 prikraci do pokoje, kde zacne obchazet me mensi provizorni koupaci akvarko (nemam je vybavene, jen mam nachystanou odstatou vodu, kterou 2x denne menim) a tukat do skla, takze musim vstat, nachystat ji vodu a dam ji dovnitr kde se spokojene koupe, kdyz pak vstanu dam ji ven, a ona se projde a pak prijde do kuchyne pod lampicku kde se nahriva. Zhruba kolem 16 hod je zvykla prijit na dalsi koupel, necham ji tam par hodin a vecer ji vyndam at se stihne jeste nahrat a pak se ulozi zas ke spanku. Tak to delame nez ji zas vratim mamce.
Tam ma samozrejme lepsi podminky, vetsi a vybavene akvarko (ktere ale netransportuju, beru si jen male).
Ale ona je opravdu putovatelka, nechce byt jen v akavrku, jinak se sape ven a chce chodit. bud je v pokoji, nebo sama vyleze ven do zahrady, ma tam volny pohyb a spoustu prostoru, nebojime se ze utece, chodi porad na stejna mista a nikdy dal :)
Ale ja myslim ze i u me doma je spokojena, kdyz me vidi ze chystam vodu, pribehne, a ceka az ji dam dovnitr (odpoledne.. ale jak rikam, nechce tam byt dlouho, sama si rekne.. vodu tam ma taky teplou). kdyz se koupe vystrkuje po mne hlavu a ceka na neco dobreho - nejradsi prave na cvrcky.
Jo a obcas ji dopreju koupel ve vane, udelam ji tam provizorni ostrov, nahazu par cvrcku a pak se kocham jak je lovi, plave, potapise.. je to zabavnejsi nez v malem akvarku kde ji jen plavou kolem tlamy :)

Jen bych prosil nejakou informaci kolem tech cervu u cvrcku.. Dik ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny