Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Osvetlenie terária

Proč já? Nejsem specialista, spíš nadšený chovatel a shodou okolností (hlavně díky TP a paní Velenské) člen rodiny, kde žije snad spokojený leguán.
Co se osvětlení týče, na to je tu největší specialista MadMike, ten by jistě dokázal odpovědět líp, než já. Každopádně - světla hodně, taky jsme dokupovali zářivku na dosvícení. Bohužel, bydlíme v přízemí a navíc stíněném vysokou budovou přes ulici, takže dosvěcujeme všemu, včetně rostlin. Ten součet, co jste udal vy + světlo z okna by terárko mohl slušně rozehřát.
Jinak - zateplení podlahy? Přijde mi zbytečné. Stejně potřebujete různé teplotní zóny a pokud bude nahoře teplo a dost větví a zeleně, dole lego stejně moc nepobude. Hlavně, aby se dala dobře čistit. Bude tam bazének? Kam budete dávat jídlo? :-)
Jinak rozměry jsou pěkné, taky by se mi něco takového pro Lemrouchu líbilo... jenže to bychom asi museli dát dítě na pokusy a využít jeho pokoj...
Pohlaví? Takhle od pohledu to tipuju na Filipku, ostny docela krátké, hlava menší... kolik váží? Přijde mi nějak hubená/ý... i když, mám dojem že z Lemrouchy se pomalu stává čukvala... :-D
Omlouvám se, za trochu zmatenou odpověď, ale mám trochu hrůzu z odpovědnosti, která na mě padá, když radím... uf!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny