Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Osvetlenie terária

Dobrý den, snad nebude vadit, když přidám pár vět... Předně bych Vám chtěl složit poklonu za to, kolik energie, času a prostředků jste ochoten pro svého leguána vynaložit. To je opravdu paráda a držím palce, ať jste oba maximálně spokojení ;-)
Mám nějaké drobné nejasnosti, tak se zeptám: plus som k nemu pridal UV žiarovku 150W na strop dve žiarovky UV. Takže to znamená, že kromě 150W UV výbojky jste ještě na strop přidával nějaké menší kompakty? Na té fotografii něco takového vidím, ale možná se mýlím... každopádně pokud jsou to vážně UV kompakty, tak na stropě toho terária jsou úplně k ničemu. Jejich dosah je minimální a UVB záření, které emitují, ještě menší. Pokud máte dobrou UV výbojku, jsou už zbytečné.
A pak jsem se chtěl zeptat na tu teplotu. Pokud používáte takové vysokowatážní "pecky", jak píšete, přece není možné, aby měl leguán na vyhřívacím místě pod lampou necelých 34°C. Buď to blbě měří :-) nebo to prostě dejte níž, ať tam má legoš přes 40°C, jak už bylo psáno. A poslední věc se týká toho lustru - nehrozí, že na něj zvíře skočí, strhne jej a poraní se? Já to možná z těch fotografií prostě blbě vidím, ale raději se ptám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny