Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Osvetlenie terária

Ja len tak par drobnosti....
Reptigla ako bolo spomenute -vyhodit, na leguana su slabe. Dohodni sa z MedMikom, vie co robi.. Drz sa jeho rad a lego bude spokojny ;-).Nejaka vybojka z preradnikom by tam nebola urcite na skodu.

Plavajuca podlaha - neviem ci to je to prave orechove. Leguany su bordelari - ked sa rozozerie, ta podlaha bude fakt plavat :-D Skor by som na dno hodil aspon nejake linoleum. Aj ked pod nim bude ta plavacka.

Tie kable, casovac, rozvodky atd by bolo najlepsie schovat tak, aby ich bolo cim menej vidiet. Tak isto svetla ktore su natiahnute zo stropu. Clovek nikdy nevie, a pri leguanovy a jeho vahe zvlast.

Potrava ako bolo spomenute. Ovocie iba ako dobrotu, raz za cas. Neprehanat. Inak listy ovocnych stromov, lipy, pupava, datelina, zerucha ,mrkvova vnat( pozor na tesco atd (chemicky osetrovane))kalerabove listy...A kedze viem, co su schopny nakecat ludia vo zveraku - ZIADNE cvrcky, vajicka atd. Leguan je bylinozravec.Nejake to vajicko max tak samici pred znaskou.

A za rozmyslanie (a pracu) stoji aj ten bazen z vypustom. Mozno sa to nezda, ale myslim, ze casta vymena vody bude pohodlnejsia, ked sa len vypusti, vystrieka hadicou a napusti, ako ked sa bude miska tahat hore dole. Niektore leguany kadia prave do vody.

Inak terarko parada, luxus...Som zvedavy ako bude vyzerat hotove ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny