Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krokodýli, kajmani – teraria vaše, vašich známých..bez stále se opakujích dotazů

Krokodýli, kajmani – teraria vaše, vašich známých

Již něněkolik let si pohrávám s myšlenkou konečně pořídit pár Paleosuchusů, chovatelů měnších druhů krokodýlí je v ČR poměrně hodně, jistě by bylo zajímavé se podělit o technické informace, fotografie, rozměry a rady při stavbě teraria pro dospělce.
Počítat pro jistotu s možnosti snadného přepažení teraria, způsob nejefektivnějšího a nejhospodárnějšího vytápění apod.

Přikládám kde jsem čerpal prozatím inspiraci já:

http://www.facebook.com/pages/Crocodile-Encounters -UK/243506926401
donate.html
http://forums.kingsnake.com/forum.php?catid=40#191 1922
crocodilians.de
www.crocodileman.de
http://www.grabbe-vienenburg.de/main-krokodilhaus. html
http://das-terrarium-brandenburg.com/bildergalerie /paleosuchus-palpebrosus-1-1/
http://www.zahme-kaimane.at/0000039b0e0f15503/05a8 9b9ccf1296a01/index.html

samozdřejmě i zde na foru nebo hezké fotky terarii z exotaria v Náchodě na terka.net

a další na které se snadno prokliká přes výše zmíněné stránky (paleosuchus page apod. Stačí chvilku proklikávat a googlit)

Zoologické zahrady v ČR (velké expoziční nádrže: Brno, Ohrada, Plzeň pak spoustu zahraničních zoo a reptarii Landau, Lausane apod., stojí za návštěvu, ale inspirace se dá nalézt i na webu nebo z fotografii na zahraničních forech nebo na stránkách zoochatu např. crocodile-zoo-68271 apod. )

Informace o chovu a terárkách na hlavních kroko stránkách u nás a v Německu – přes vyhledávač snadno k nalezení a na většině forech stale dokola citováno.

V minulosti prezentovali svůj způsob chovu buď formou přednášek, videovstupů, prezentací Trávníček, Zelinka, Gabriš, Kodýmovi... má někdo z těchto prezentací nějaké informace, poznatky k terariím, stavbě, které by s citací uveřejnil? Případně svoje vlastní fotografie terarii z návštěv? Internet je anonymní a chápu, že mnoho lidí se nechce na sebe upozorňovat co chová, ale anonymně napsat pár informací nebo nahrát fotografii by nemusel být problém..

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru