Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krokodýli, kajmani – teraria vaše, vašich známých..bez stále se opakujích dotazů

Krokodýli, kajmani – teraria vaše, vašich známých

Již něněkolik let si pohrávám s myšlenkou konečně pořídit pár Paleosuchusů, chovatelů měnších druhů krokodýlí je v ČR poměrně hodně, jistě by bylo zajímavé se podělit o technické informace, fotografie, rozměry a rady při stavbě teraria pro dospělce.
Počítat pro jistotu s možnosti snadného přepažení teraria, způsob nejefektivnějšího a nejhospodárnějšího vytápění apod.

Přikládám kde jsem čerpal prozatím inspiraci já:

http://www.facebook.com/pages/Crocodile-Encounters -UK/243506926401
http://www.crocodilesoftheworld.co.uk/donate.html
http://forums.kingsnake.com/forum.php?catid=40#191 1922
http://crocodilians.de/
http://www.crocodileman.de/
http://www.grabbe-vienenburg.de/main-krokodilhaus. html
http://das-terrarium-brandenburg.com/bildergalerie /paleosuchus-palpebrosus-1-1/
http://www.zahme-kaimane.at/0000039b0e0f15503/05a8 9b9ccf1296a01/index.html

samozdřejmě i zde na foru nebo hezké fotky terarii z exotaria v Náchodě na terka.net

a další na které se snadno prokliká přes výše zmíněné stránky (paleosuchus page apod. Stačí chvilku proklikávat a googlit)

Zoologické zahrady v ČR (velké expoziční nádrže: Brno, Ohrada, Plzeň pak spoustu zahraničních zoo a reptarii Landau, Lausane apod., stojí za návštěvu, ale inspirace se dá nalézt i na webu nebo z fotografii na zahraničních forech nebo na stránkách zoochatu např. http://www.zoochat.com/115/crocodile-zoo-68271/ apod. )

Informace o chovu a terárkách na hlavních kroko stránkách u nás a v Německu – přes vyhledávač snadno k nalezení a na většině forech stale dokola citováno.

V minulosti prezentovali svůj způsob chovu buď formou přednášek, videovstupů, prezentací Trávníček, Zelinka, Gabriš, Kodýmovi... má někdo z těchto prezentací nějaké informace, poznatky k terariím, stavbě, které by s citací uveřejnil? Případně svoje vlastní fotografie terarii z návštěv? Internet je anonymní a chápu, že mnoho lidí se nechce na sebe upozorňovat co chová, ale anonymně napsat pár informací nebo nahrát fotografii by nemusel být problém..

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny