Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pelodiscus sinensis - plave kolem stěn akvária

Tak vejce se ještě nekonají :-( je evidentní, že hrabala docela hluboko, protože jsem dosypávala při velké úpravě písek jiné barvy, a když jsem "otevírala" domnělé hnízdo, tak oba druhy písku byly promíchané. Nicméně nic jsme nenašla, a to jsem pro jistotu rozhrabala celé patro.
Ohledně písku, tak ten je vlhký. Přímo voda v něm není, ale suchý není. Do té původní verze, kdy měla ještě v nezměněném AT přistavěný velký květník se suchým pískem, tak tam neustále cákala vodu, takže za chvilku byl také úplně vlhký. Ta první vejce dokonce snesla do místa, kde byl vodní sloupec přes 35 cm (a to už měla právě ten květník víc jak týden v AT), takže mě nenapdalo, že by to mohlo být problém, že tentokrát zůstal vlhký. Dnes jsem jí AT dopoledne "uklidila" a už zase hrabe, nezdá se, že by jí ta vlhkost vadila, takže nevím, jestli to předělávat?
Chtěla bych se zeptat, zda při vyvolávání kladení oxitocinem (kdyby k tomu náhodou nakonec muselo dojít), je možné takto "akci" vyvolat kdykoliv, nebo jestli želva musí být již v nějakém procesu příprav? Děkuji

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny