Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trimeresurus-chov více druhů pohromadě?

Jj, cerastesky jsem měli taky po 2,3 a vůbec žádnej problém...u albolábrů jsem měla i skupiny s více samcema, akorát jsem je odělovala, když na ně přišel mrousek. Ale to taky nebylo že by se vyslověně chtěli zabít, spíš to byly rituální souboje. Co jsme měli vyslověně problémy třeba s Protobothropsema, Hypnalema apod...tam se samci a mláďata fakt mezi sebou naférovku zabíjeli. Ale páry byly taky v poho...

Ono asi navíc taky hodně záleží na tom, jestli jsou ti hadi "v pohodě", jestli nejsou stresovaní atd...páč třeba co jsme měli hady čerstvě po koupi a ti ňafali kolem sebe, bylo jim jedno do čeho a mláďata měla po kousancích od sourozenců poškozené oči, tak se po celkem krátké době v terárku, kdy do nich nikdo nešťoural uklidnili a nikoho dalšího nekousli, ani jiné hady ve stejné ubikaci.

Jinak třeba co se týče novorozených mláďat, tak jsem je několik x nechávala delší dobu v ubikaci rodičů a taky to bylo uplně bez problému, jenom se tam hůř rozkrmovala, protože se musli ještě hlídat rodiče. Ale co se týče vztahů hadů mezi sebou tam žádný problém nebyl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny