Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teploměr, vlhkoměr

Zdravim,

Cena ponukaneho teplomeru je 220Kc + postovne z CR.

To solidus: Napis mi mail (e-mail - vid. prvy prispevok)

K tym bekontaktnym: kym sa neda nastavit material / povrchovu upravu a pod. parametre pre merany povrch, tak je ten teplomer naozaj len orientacny ... Skus si to uzatvorenej nadoby dat 4 rozne kocky na dostatocne dlhy cas (staci 24 hod.) 1. drevo 2. drevo nafarbene na cerveno 3. cierne zelezo 4. nerez ... a budes sa cudovat co ti ten bezdotykovy teplomer ukaze. Ver mi, vsetky 4 kocky maju rovnaku teplotu - ale podla teplomeru budu mat inu. Poloz si otazku PRECO? Dotykovym teplomerom namerias rovnaku teplotu.

Takze mne z toho vychadza to, ze aj ked to trva dlhsie a mozno mam vacsiu chybu (ale o tom pochybujem) ale systematicku a nie nahodnu t.j. zavisla na tom kde na akom materiali a povrchu meriam, i ked maju rovnaku teplotu .

Vlhkomer: noooo ... tak ako pisem +-5% je to vela? je to malo? Potrebujes presnejsie? Ak chcete nieco presejsie musite siahnut poriadne hlboko do vrecka. Je omnoho presnejsie ako co sa predava vo zverimexoch (napr. exotera) - tie som skusal a aj po namoceni do vody ukazoval 70% ... Tak som to radsej hned vyhodil lebo tie nezmysli nepotrebujem ... Tento reaguje v priebehu 10 sec. a relativne presne ...

Je to na vas, ak mate zaujem ozvite sa a ja zozeniem dalsie teplomery a mozem poslat.

Ak nie kupte si co uznate za vhodne ...

Prajem pekny den.

M.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny