Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nešikovný lovec?

Hoci som bol vyhlaseny za cloveka co mele hluposti napriek tomu si myslim, ze z dlhdobeho hladiska je podavanie mrtvej/zmrazenej potravy nevhodne a casom dojde k degeneracii druhu. Problemom je, ze to nemam ako dokazat, pretoze sa to neudeje v priebehu par generacii ale mozno ich budu musiet byt desiatky, mozno stovky.
Suhlasim, ze hady sa nemusia na rozdiel od cicavcov ucit lovit, ale nie preto, ze maju nieco v genoch, je to preto, ze oni na ucenie nemaju dostatocne vyvinuty mozog, lev aj ked ho nikto nebude nic ucit ma rovnake lovecke pudy ako had, akurat bude nesikovny rovnako ako had, ktory si to tiez nema kde natrenovat.
Ale pri tomto vlakne ma zaujala skor dalsia vec a to je velkost teraria a moznost pohybu hada v nom. Had sa svo volnej prirode pohybuje, pretoze musi. V terariu sa vacsinou nehybe, pretoze aj keby chcel nema velmi kde. Vzhladom na tento fakt musi dochadzat casom k vyraznej hypertrofii svalstva, respektive by mozno bolo dobre porovnat pomer svalstva na hadoch chovanych v teratiach vs vo volnej prirode, pomer cervenych a bielych vlakien a pod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny