Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hromadné podání žaloby na Petra Ondráčka / Tomáše Drápala

Zdravím,

po domluvě s mody se obracím novým vláknem na kolegy, kteří měli problém s dodávkou zaplaceného terária od Petra Ondráčka nebo Tomáše Drápala.
Objednávala jsem terária z index.html, ze stránek se ozval Petr Ondráček z Brna, se kterým jsem 21.7.2011 uzavírala smlouvu o dílo. Terária jsem přijala nekompletní (dopravcem rozbitá skla), dohodnutá skla nedorazila a výrobce je od té doby nedosažitelný. Toptrans uvedl jako odesílatele nikoliv P. Ondráčka, ale Tomáše Drápala.

Trestní oznámení jsem tedy podala na oba pány. Pokud jsou zde další poškození, prosím o váš kontakt do SZ nebo na mail knez.rezi@post.cz a můžeme doplnit trestní oznámení o vaši výpověď. Případ už řeší vyšetřovatel, čím dříve se ozvete, tím lépe. Případně se můžeme domluvit na hromadné žalobě - smlouva o dílo se řídí jiným (občanským) zákoníkem.

Finanční úřad pak zajímá celkový roční (nedaněný)výdělek. Podle § 7 a 10 se nedaní výdělek do 20.000 ročně. Jen podle množství reakcí na výrobu terárií p. Drápala se domnívám, že jde o výdělek vyšší. Máte-li k dispozici doklady o platbě za zboží (lhostejné za který rok), kontaktujte mě také a já předám veškerou dokumentaci na FÚ.

Prosím o reakce do SZ či emailu, ať tu nerozdmýchávám emotivní diskuze. V případě, že by měl někdo zájem o dokumentaci k případu, mohu zaslat nebo přiložit do vlákna.

Díky za pochopení
Tereza Kněžourková

[mod]Na přání zadavatele tématu,zamykám. (Melda)[/mod]

Předmět Autor Datum
Dobrý den paní Kněžourková, jak jistě víte skla byly reklamována u přepravce, který má na reklamaci…
Petr Ondáček 06.09.2011 16:44
Petr Ondáček
Jak se pan Ondráček dozvěděl, co jsem vypovídala na policii? Vyšetřovateli se podařilo kontaktovat p…
Vrtule 06.09.2011 17:48
Vrtule
O.K. zamykám na přání zadavatelky. nový
viper 06.09.2011 18:08
viper
Dobrý den, můžete mi prosím sdělit jak to dopadlo ? Také jsem si objednala terárium. Děkuji. K poslední
Karla111 15.12.2013 23:20
Karla111

Dobrý den paní Kněžourková, jak jistě víte skla byly reklamována u přepravce, který má na reklamaci 30ti denní lhůtu, která ještě neuběhla. Před odeslání jsem Vám zasílal fotky jestli jsou teraria v pořádku, dle vás vypadají moc hezky (viz příloha)

Nedosažitelný? Myslím, že stačí jen zvednout telefon a zavolat.Kontakt ať na mne nebo kolegu najdete na internetu velmi snadno.

P.S. Nemusíte na policii říkat, že jste žádná teraria nedostala, ikdyž je máte doma, pak vypadáte jako hlupák :)
emailhx.jpg
Petr O.

Jak se pan Ondráček dozvěděl, co jsem vypovídala na policii? Vyšetřovateli se podařilo kontaktovat pouze T. Drápala, P. Ondráček s adresou udanou na smlouvě o dílo je pro PČR neexistující osoba.

Tuto diskuzi bych ukončila, účelem tohoto vlákna je shromáždit případné poškozené a ušetřit práci jim i policii. Jakmile budu mít vyjádření PČR nebo soudu, zveřejním je, aby měli všichni možnost dozvědět se oficiální rozhodnutí. I s možností, že bych snad vypadala jako hlupák.

Prosím mody o uzamčení.
Díky, Tereza

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru