Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyjádření k paní Kněžourkové

na drápalovo přání a taky uvedení záležitosti na pravou míru neupravená mailová komunikace:
Dobrý den, prosím o připíchnutí http://teraporadna.cz/q/view/181504-vyjadreni-k-pa ni-knezourkove také nahoru.
Pokud připíchnete bezdůvodné urážení a napadání mé osoby, rád bych aby se také připíchlo vysvětlení.
Děkuji Tomáš D.
Drahý Drápale,

Opravdu velmi nerad vstupuji do osobních sporů typu- on mi prodal zmetek nebo nemocné zvíře adt. na poradně,a popravdě je v drtivé většině mažu,protože je to jen tvrzení většinou ničím nepodložené nebo minimálně sporné a vyvolává jen hádky urážky atd.

Ty máš ale bohužel tu smůlu,že jsem několik tvých výrobků viděl a pomáhal předělávat do stavu který aspon vzdáleně bude připomínat profesionálně udělané terárium. S klidným svědomím můžu říct,že větší prasárnu jsem ještě neviděl.Ty tvoje paskvily které vydáváš za profesionálně zhotovená terária mi nedávají jinou možnost než věřit i ostatním poškozeným.
Vzhledem k tomu že zdaleka v tvém případě nejde o první nebo náhodný prohřešek,a tvoje schovávání se za několik nicků,fiktivní osoby atd. jsem zcela vyjímečně a to z důvodu varování ostatních tvých potencionálních klientů přišpendlil vlákno od vrtule.
I kdybych nevěděl co vím,nevidím na vláknu nic urážlivého.

Zároven ti sděluji že tě mám plný zuby jako člověka i jako "podnikatele" a nemám už nervy a žaludek abych dokola řešil vlákna o těch hrůzách který vyrábíš a říkáš jim terária,dostáváš na TP BAN

Dan alias Viper

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny