Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyjádření k paní Kněžourkové

Nechtěla jsem tu zaplácávat poradnu detaily sporu, které nemají s teraristikou nic společného, nicméně nenašla jsem jinou možnost jak kontaktovat ostatní poškozené.
Když už tohle vlákno vzniklo a někdo si dá práci si jej přečíst, připojím pro něj pár kometářů.

1. Terária jsem objednala u Petra Ondráčka, nikoliv pana Drápala. Na něj tu bylo příliš špatných referencí. (O jejich podloženosti nebudu diskutovat, ale vyhrazuji si právo na osobní rozhodnutí komu zadám zakázku a komu ne.)

2. Neřeším kvalitu dodaných terárií, ale to, že bez skel prostě nejsou kompletní. Skla slíbil pan Ondráček poslat 17.8., od té doby nemám jedinou reakci na telefon, sms ani mail - viz příloha. Podotýkám, že podle smlouvy měla být kompletní terária dodána 5.8.

3. Protože pana Ondráčka nelze kontaktovat a adresa uvedená ve smlouvě neexistuje, obrátila jsem se na policii se žádostí o prošetření podvodu. Doručovatel, firma Toptrans, jako jméno odesílatele uvedla pana Drápala, proto jsem vyšetřovateli uvedla jeho jméno. Pana Ondráčka policie dodnes nenašla.

Není mi tedy jasné, na co reaguje pan Drápal. Pokud pan Ondráček je existující osoba a navíc jeho kolega, stačí ho požádat, aby ohlásil na policii politováníhodné nedorozumnění a vyřešil své pochybení ohledně dodání nekompletního zboží, absence komunikace s poškozeným zákazníkem, nesprávné adresy ve smlouvě a chybějícího IČO. Jistý pan Ondráček se tu sice vyjadřoval a stejně jako pan Drápal freneticky očišťoval své dobré jméno, ovšem na komunikaci se zákazníkem mu ani poté čas nezbyl. Že by vrtošivý email ztratil signál a pes polknul telefon? Nepříjemná situace!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny