Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Naja atra Taiwan - chov

Tak to máš určitě pravdu, kousanec od mřížky jsem sice ještě nedostal, ale dostal jsem kousanec od samce PMB, kterej měří nějakých 3,5m a když se začal motat tak se mnou taky pěkně zamával. To sem dostal před dvěma měsíci trošku neobvykle do nohy, pustil jsem ho do trávy že udělám nějakou pěknou fotku, a jakoby mu něco přes nos přelítlo když sem ho obcházel škub a už mi tam vysel :-D, vůbec sem to nečekal, dvakrát se obmotal a asi po 30vteřinách se sám pustil, koukal jsem na to jak puk a musím uznat že to moc příjemný nebylo.. Před tím mě v životě nekousnul, tak jsem z toho v první chvíli byl taky pěkně vyplašenej..

No a jednu takovou žovku potvůrku mám taky, je to samice Pituophis catenifer sayi, a ta je naprosto nepřístupná, stačí se mihnout za sklem už syčí a chřestí ocasem jak divá, u ní je problém jen výměna žárovky, nebo vody, no každopádně nuda s ní není, ale dělá mi radost, žere jak divá, krásně roste a vůbec nevypadá že by nějak strádala :-). Přiložím sem jednu její fotku, někde v žovkách tady už určitě bude, ale snad to nebude vadit.
To mi připomíná, že bych měl udělat nějaké nové fotky, právě kvůli té její agresivitě s ní fotky nejsou vůbec lehký :-), ale o to zajímavější..

https://lh3.googleusercontent.com/-JGF0ArM2zGs/TXZ  v1qzGrmI/AAAAAAAABTw/siocgEM8yWE/s912/%252529%2525  29%252520181.jpg

Tu jsem si koupil v Ládví, teď nevím co přesně to bylo za měsíc, tuším květen, nebo červen a od té doby mi dělá jen a jen radost :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny