Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tera místnost

člověče neblázni, narvat 4 terárka do takhle malýho prostoru. Na manipulaci se zvířaty vně terárko budeš mít cca 70cm x 2metry, což není nic moc. Melda psal vesměs co já, odizolovat, odvětrat a vyřešit topení ...

No jestli chceš zůstat u velkých druhů a chceš dát velkým hadům aspoň trochu prostor, udělal bych z toho místnost pro hady s "kukacím" vchodem. Nátěr proti plísni, obložit kachličkama, topný kabel s termostatem pod kachle, odvětrávání a nějaká ta regulace. Jelikož mám párek P.r.bali, budu něco podobného muset řešit tak napřesrok. Rozhodně budu čerpat z toho co jsem viděl u filaretic - protože to zkrátka funguje ;-)

Obrázek vchodu pro ilustraci. (vysvětlím barvičky - zelená = panty, kliky, tmavě modrá - rám dveří z JEKL profilů, světle modrá = princip otevírání)

http://img193.imageshack.us/img193/7849/hadarnasil  ver.gif

Nevím jak tmavky, ale mřížky ocení polici na čumění ... viz maxi teráka z reportáže u filaretica ...

Jo a to větrání musíš vyvést ven. Koupíš kanalizační rouru DIN100 (oranžová trubka o průměru 10cm) a vyvedeš jí u stropu přes sousední místnost až ven,do ní koupíš potrubní ventilátor, zpětnou klapku a mřížky-aby ti do ní nehnízdili ptáci :-))

To je můj názor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny