Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta královská - koupel

Njn, na netu jsou koupací videa kde čeho, třeba koupání vysloveně pouštních ježků. A na ten jejich vyloženě "happy" výraz- čumáček lapající po dechu a zděšené oči vykulené div že nevypadnou z důlků tam jsou komentáře "a jak on lostomile kouká!"

Pamrdi jsou věční.
Jo je to tak a plastikova kacenka u me dobry.. :-D Lidi jsou opravdu hovada. Ke koupani varanu sem to zminil, ze to bylli zrovna naci profici, kteri je odchovavaj.. Kdyby to byli naky jelita co zminujes, o ty bych se rozhodne neopiral.. ;-) Vubec by mi nenapadlo stresovat zvirata takovejma aplikacema.. Holka varanice mi trebas chrape hodinu pod trickem, ale jde o to ze si tam vleze sama, kdyz ji nastavim ruku v terarku.. Ale do velke bile veci, kde sploucha voda a nemuze vylezt bych ji hodit nemohl.. Stromaci na koupani moc zvedavi nejsou. Jeste tak mozna kdyby mela problem se svleky, bych o necem uvazoval, to ale nema.. :-)

Vubec sposuta lidi by mela vidat zvirata jen v Zoo, ci v lese a nemit doma nic nez tu plastikovou kacenku.. A to plati i pro nektere "mudly" tady na TP...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny