Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Síťové terárium - co do něj?

Zdravím,

jelikož jsem už sehnala skleněné terárium pro takydromy, uvažuji, jak by se dalo využít to síťované terárium značky ExoTerra o velikosti 40x40x60... Jaké zvíře by se do tohoto terária mohlo dát? Dočetla jsem se zatím jen o chameleonovi, ale jsou i nějaká jiná zvířata, kterým by toto terárium vyhovovalo?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Trošku oživím tohle téma :-) Které druhy strašilek si myslíte, že by se daly umístit do takového síť…
shaula 09.02.2015 20:13
shaula
Ano, ty tam půjdou absolutně bez problému chovat. Ideálně však tak 2x denně rosit a to přímo strašil… poslední
DH 09.02.2015 22:27
DH

Trošku oživím tohle téma :-) Které druhy strašilek si myslíte, že by se daly umístit do takového síťového terária? Je mi jasné, že nějaké druhy, kterým vyhovuje sušší prostředí, takže třeba ty běžné druhy Carausius morosus nebo Medauroidea extradentata? Máte s tím někdo zkušenost? Četla jsem, že na svlékání je vlhkost důležitá, ale v tomto typu terárií se asi moc zvýšit nedá. Takže pak rosit přímo svlékající se strašilky?
Omlouvám se, pokud se ptám hloupě, jen mě zajímají různé možnosti chovu :-)

Ano, ty tam půjdou absolutně bez problému chovat. Ideálně však tak 2x denně rosit a to přímo strašilky. Pak jsou taky druhy, kterým přímo vyhovuje sušší terárium jako třeba lamponius guerini. Síťované terárium od ExoTerra jsem měla a pravidelně mi utíkaly nymfy (přecejen se jedná o druhy, které se velmi dobře množí)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru