Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výstava tera zvířat na Stanici přírodovědců v Praze

Od tohoto pondeli 10.10. az do nedele 16.10. probiha na Stanici prirodovedcu v Praze na Smichove (Drtinova 1a) prodejni vystava terarijnich zvirat.
K videni budou exponaty z rad beznych i vzacnych zvirat (strasilky, kudlanky, zakernice, zlatohlavci, koralovky, hroznysi, bazilisci,gekoni, gekoncici, uzovky, pralesnicky, rohatka, colci, mravenci, achatiny a dalsi)v docasnych, velmi pekne a zaroven ucelove zarizenych expozicnicnich terariich. Vystava je provazena odbornym vykladem, nektere z exponatu je mozne po vystave odkoupit, stejne jako dalsi ochovy a vypestky stanice, ktere si muzete odnest v podstate kdykoli.
Expozice je urcena predevsim laikum (koncipovano zejmena pro skoly), svoje si tu najde ale i zkusenejsi terarista (Elaphe mandarina, Thamnophis sirtalis tetrataenia, Paleosuchus palpebrosus,...).
Pokud budete mit cas a chut, doporucuju prijit behem ctvrtka 13.10. mezi 15-18 hodinou, kdy bude v arealu zarovem probihat i Jarmark, na kterem se nabidka rozsiri o zvirata z odchovu dalsich lidi, pribudou snad i geologicky a mineralogicky zajimave objekty ke koupi, prodavat se budou i vyrobky deti z krouzku, nejake ty sperky z koralku apod.
Vice info na http://www.ddmpraha.cz/index.php?id_pobocka=0&id=a ktuality_hlavni&aktuality_vypis=294
Tak se stavte...

K tomu pripojim jeste jednu pozvanku na prednasku o Indii z cyklu "S přírodovědcem na cestách".
Koná se opět na stanici 14.10. od 16:00, takze navstevu vystavy muzete spojit i s dalsi aktivitou.
Prednaset bude Hana Svobodova (mořská biologie a tropická ekologie),
více info na http://www.ddmpraha.cz/index.php?id_pobocka=270&id =aktuality_vypis&aktuality_vypis=295

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru