Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s novou,malou guttatou

tady je to sam šulin. Hřích je tu snad všechno lepši náš se na tuto "poradnu" vyprdnout.
Tak hele, ty šuline! Co jsi tazateli poradil s jeho problémem ty? Nic nevíš, prudíš a navíc tvůj psanej projev je dost šílenej.
Pokud někdo chce dostat rozumnou odpověď musí se taky rozumě zeptat. Co ti má kdo odpovídat, když ani neumíš zformulovat otázku??
Jestli máš těch 23° v celým prostoru bez lokálního zdroje tepla tak je to málo. Had se potřebuje vyhřát. Řekněme pod zdrojem tepla tak 30° (+-), s tím že v prostoru tera je míň a má k dispozici i studenější kout. Prostě potřebuje nějakej ten teplotní gradient. Správný podmínky mají vliv na trávení a tím logicky i na to kadění. Jenže v tak malý krabičce těch správných podmínek těžko docílíš. Jestli chceš mít stálou teplotu, tak ta musí bejt vyšší než 23°.
To ale nijak nesouvisí s tvojí výmluvou, že s malejma gutkama nemáš zkušenosti. To totiž platí i pro velký...

Ty boule můžou bejt cokoliv. Nejpravděpodobnější je, že to jsou boule na páteři, jak už bylo psáno. Pravděpodobně je to způsobeno nevhodnou inkubací, ale může to bejt i genetická záležitost. Takže toho hada bych do chovu nezapojoval. Zkrmit ho je sice radikální, ale zase se zabrání tomu aby se dostal dál do chovu. Na druhou stranu s tím může u zodpovědnýho mazlíčkáře (kterej ho nepustí do světa až ty boule nebudou patrný) klidně a spokojeně žít.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny