Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Leguán zelený - osvětlení terária

Jasan, + podstatně menší spotřeba (indukční 70W žere i 90W), podstatně nižší hmotnost a delší stabilita barev lampy v rámci životnosti.
Jak jsem psal toho magnetickýho předřadníku v tech Narva svítidlech bych se rozhodně nebál - sám to v provozu nemám, ale samozřejmě jsem to testoval a zdálo se mi to OK.

Mařena:

zjištuji že se mám ještě hodně co učit::)
No a nejzábavnější na tom je, že třeba za nějakých 10let (pokud u toho vydržíš) si řekneš uplně to samý :-D.
Zkus jenom popřemýšlet o tom, že by to prostě šlo podstatně líp - ku prospěchu leguána, mrkni se jak třeba vypadaj ty světla o kterejch tu píšu a pak sám uvidíš... těch možností je samozřejmě daleko víc, je ale potřeba prostě počítat s tím, že to nejsou věci za pár stovek, ale spíš za pár tisíc. Nicméně to, že chov velkých býložravých leguánů je na energie a zimní stravu doost nákladná zaležitost už jsi urtčitě věděl, když sis ho pořizoval ;-). Nicméně chov jednoho-dvou kusů nemůže položit snad nikoho i kdybys jim tam ty osramky narval 4 :-).


Mike "ale chtěj ji v barvě WDL (bílá) nikoliv NDL (žlutá)). " nema to byt naopak? ja som si to pri objednavani nevšimol, mam WDL a svieti do žlta,ale to je ešte staršia rada Excelence a iba 70 W.
Ježiš pardon, já jsem si to popletl :-). Takže znova WDL-žlutá, NDL-míň žlutá, D (nebo DL) - denní-bílá. Sorry.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny