Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chameleon - vzteklý

Ahojky dnes jsem si z burzy přinesla chamíka samičku ohledně stáří mi řekli že je 6 měsíců stará , dokud byla v přepravce tak hodná a i do doby než jsem jí dala prvně do jejího nového domova , mám jí doma zhruba hodinu a už se je nevrlá zajmalo by mě jestli je to změnou prostředí a jestli až si zvykne zlepší se to ???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
dobrý den ,chci se zeptat, jestli existuje nějaký druh chameleona, pro který platí, že není na svého…
peŤan 02.02.2012 21:14
peŤan
Tenhle dotaz je myšlený vážně?:)) Ted nevim jestli se mám smát, nebo "poradit" :-D
dominik577 02.02.2012 21:17
dominik577
Sarkasticky doporučuji tady krokodýla: http://www.youtube.com/watch?v=c0Tsll6H_pg&feature =related… nový
BlackFlame 02.02.2012 21:27
BlackFlame
velice děkuji za vaše zdvořilé odpovědi:!: .Chovám ještěry už 10 let, a tak vím, že chameleoni jsou… nový
peŤan 05.02.2012 14:41
peŤan
Když už chováte ještěry 10 let, tak byste měl být schopen k nějakému závěru dojít. Co třeba nějaký R… poslední
BlackFlame 05.02.2012 15:13
BlackFlame
podle mě je to povahou chameleona,některý si zvyknou a některý ne nový
m.viridis1 05.02.2012 14:53
m.viridis1

velice děkuji za vaše zdvořilé odpovědi:!: .Chovám ještěry už 10 let, a tak vím, že chameleoni jsou velice teritoriální zvířata.Má dcera mi nedávno řekla, že by si chtěla koupit svého ještěra, chtěla by chameleona, ale chtěla by nějaký méně agresivní druh.Já jsem se jen chtěl zeptat nějakých zkušenějších chovatelů chameleonů, zda jsou v agresivitě chameleonů rozdíly!!Vaše reakce mě velmi překvapily.Vy jste se nejspíš již narodili s kompletními znalostmi chovu chameleonů, a tak se zde k ostatním chováte takto.DĚKUJI!!!

Když už chováte ještěry 10 let, tak byste měl být schopen k nějakému závěru dojít. Co třeba nějaký Rhampoleon nebo Rieppeleon? Dalo by se to řešit i klasicky pořízením jemeňáka. Hlavně ať si načte informace a získá tak nějaké znalosti jak se o zvíře starat ještě před tím, než si ho pořídí. Materiálů je všude spousta. Ať už se rozhodne jakkoliv. Pokud chce chameleona chovat, pozorovat a řádně se o něho starat, tak by problém být v ničem neměl. Pokud ho chce na hraní a mazlení, tak se nemáme o čem bavit. Kupte jí nějakou knihu. Třeba od pana Nečase nebo příručku Chameleon jemenský vydanou nakladatelstvím Robimaus. Jak říkám, nějaká "agresivita" je v tomto případě poslední problém.

Je otázka, jestli chce chameleony chovat nebo jestli moc koukala na Na vlásku:

watch

Jen se divím, že po 10ti letech chovu ještěrů jste schopen položit takový dotaz a ještě takovým způsobem. Vezměte si, jaké dotazy se tu ohledně ještěrů poslední dobou objevují. Lidé tu pokládají přihlouplé dotazy, nejsou schopni si zjistit ani základní informace a mají doma zvířata v žalostných podmínkách. Co potom chcete? Každý tu odpovídá dobrovolně a ve svém volném čase. Dotazy ze strany mudlů, kteří si nejsou schopni zjistit ani základní informace se často opakují.

Kdybyste formuloval dotaz nějak komplexně (aby tam byly patrné důvody proč a na co přesně se ptáte), tak bych si ten sarkasmus určitě odpustil. Podívejte se, jak jste se zeptal. Co potom chcete?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru