Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový časopis

Dobrý večer,

myslíme, že je čas diskusi ukončit. Osobně jsme ani žádnou nevyžadovali, chtěli jsem jen informovat veřejnost. No nic. Samozřejmě jsme tyto reakce čekali a předpokládali.

Každopádně s nimi nesouhlasíme (možná jsme se mohli jmenně představit, ale jednali jsme za tým).

jinak jak se sluší a patří odpovíme na reakce:

1.anonymita - jak píšeme, jednali jsme jako tým, ale když je to potřeba tak na webu již máme v kontaktech jména a na konci příspěvku podpisy.
2. Web - ano zdarma, amatérský možná, ale slouží pouze k informacím a bude bránou k PDF souboru. Co víc je potřeba? Možná grafické prohlížení jednotlivých časopisů stejně, jako letáku z Globusu. No hezké by to bylo, ale stojí to peníze a ty by si časopis musel vydělat a vydělal by si je tím, že se zpoplatní, což znamená, že za prohlížení budete platit. Kdo to chce??? My ne, naším cílem bylo vytvořit časopis pro všechny. Nebo má někdo zájem nám pomoci a vytvořit nám web s prohlížečem a ještě zaplatit doménu???
3. Redakční rada - rádi bychom, zatím jsme dva (s třetím se budeme zítra domlouvat), ano jsme teraristi praxe 8 a 6 let. Chcete se někdo přidat, není problém, přivítáme rádi do našich řad každého, kdo pomůže. (myslím to vážně)
4. Ludvo trefil jsi to.

Za redakci Jiří Hascmac, Jaroslav Forejt
:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny