Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový časopis

Vážení příznivci teraristiky, milý kolegové,

rádi bychom Vás informovali o vzniku nového terarijního časopisu REPTILmagazin. Tento časopis musíme vydávat prozatím jen v elektronické podobě. První číslo bude zveřejněno na webových stránkách 1.1.2012. Rádi bychom Vás požádali o podporu a pomoc při vydávání a to zejména Vašimi příspěvky a propagací. V případě, že byste Vy sami neměli zájem o zaslání příspěvku, ale věděli byste o někom, kdo by se rád pochlubil svým článkem, kontaktujte ho prosím. Dále bychom byli rádi, kdybyste mohli pomoci s propagací naší činnosti a to například tím, že kontaktujete širší terarijní veřejnost, nebo že umístíte odkaz na své webové stránky. Tuto činnost provádíme zcela dobrovolně a zdarma, proto je i časopis na stránkách volně přístupný. Rádi bychom tuto tradici udrželi a scelili tak tím opět českou terarijní veřejnost.

Předem moc děkujeme za pomoc a podporu, děláme to pro nás všechny co máme teraristiku a chovatelství opravdu v srdci.

S pozdravem Redakce časopisu

www.reptilmagazin.iprostor.cz
reptilmagazin@seznam.cz

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dovolím si, z částečného šestiměsíčního sentimentu reinkarnovat toto téma. Musím říct, že i dnes jso… poslední
Redsnake 16.08.2012 15:23
Redsnake

Dovolím si, z částečného šestiměsíčního sentimentu reinkarnovat toto téma. Musím říct, že i dnes jsou Vaše příspěvky přínosem, motivací a studnicí nápadů, jak časopis posunout dál.

Někteří lidé se zde vyjádřili, že mají k dispozici články, které by teoreticky mohli dát k dobru pro časopis.
Byl bych tedy rád, kdyby se ti, kteří mají čím přispět zamysleli, zda se již časopis dostal do takové fáze, že by byli ochotní spolupracovat poskytnutím článků. Vím, že třeba boguschak (Snad jsem nezkomolil nick) by mohl mít pěkné články o gekonech.

Každopádně, je hezké ohlédnout se za sebe a jsem rád, že můžu říct, že jsme se snad někam posunuli.

Při této příležitosti hlásím že aktuální počet odběratelů je 596. Pomůžete nám ještě dnes dosáhnout 600 odběratelů? ( Fuaaa, to už je pěkný stádo lidí:)

Nezapomeňte se zúčastnit soutěže!

Odběr časopisu je možné přihlásit na www.teramagazin.cz

Díky za váš zájem!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru