Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úhyn sarančat

To že to ošetřuje i dodavatel je víc než vysoce pravděpodobný. ale oni to stříkaj i přímo třeba v tom Tesku, když zvadnou ty vrchní listy, tak to zelí o ně prostě "zmenšej", přestříknou to znova, zase zabalej a daj na regál. jsem se tam ptala v noci nějakýho panáčka u regálu se zeleninou, co to tam přivez na paletě a ten mi to potvrdil...akorát neřekl, čím přesně to stříkaj. to nevěděl, jen že je to proti hnilobě a že je to zdravotně nezávadný (o čemž už víme svý, že). S těma dusičnanama to asi až tak žhavý nebude, aby po nich pochcípala zvířata po 1 zkrmu, ikdyž jich tam bude dost. Co se týče salátu a okurek, tak to krom vody zřejmě bude jedna z hlavních složek :-D

Mě se zatím nestalo, že by mi po tom ten hmyz pochcípal, já to obírám i kvůli plazákům, všechny horní listy a ty co jsou pod nima (jak se ty listy vzájemě přesahujou). Ale co jsem tak slyšela tak to po tom pochcípalo kde komu, i mýmu dodavatelovi krmnýho hmyzu (ten byl obzvlášť naštvaný :-)

teď přez sezónu je to pohoda, zelenýho venku dost a netřeba kupovat pochemičtěný srajdy v hypersuper, ale v zimě se tomu holt člověk nevyhne, no.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny