Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pardalis Ambilobe- Můj Charles a jeho žena

Dobrý den, chtěla jsem se nějakého zkušeného chovatele/lky zeptat na jejich názor ohledně zdraví mého Charleho a jeho ženy. Od té doby, co jsem si oba přivezla tak Charles vyrostl jako z vody, je tak 3x takový..jeho žena sice taky vyrosla, ale ne o tolik. Podle mě jim nic nechybí a jsou spokojení :) Oba se narodili 10.10.
Děkuji za odpovědi i reakce ;)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A co doporucit reptiglo 5.0? ta s emi zda bejt vhodnejsi jak ta desitka nebo se mylim?
nevazsa 06.01.2012 14:11
nevazsa
Ohledně Repti Glo je tady spousty a spousty diskuzí..po celém netu jsou diskuze pro a proti.Já si vy…
Marysha 06.01.2012 15:43
Marysha
O Reptiglo je na netu spousta diskusí, ale je rozdíl, jestli někdo tu desítku doporučuje pro agamu n… poslední
ctvercova1 06.01.2012 20:11
ctvercova1

Ohledně Repti Glo je tady spousty a spousty diskuzí..po celém netu jsou diskuze pro a proti.Já si vybrala tu pro a dokud mě někdo vážně nepřemluví jinou kupovat nebudu.Charles se vybarvuje krásně,teď je zeleno-tykysovýa každý den si všimlu něčeho nového,vůbec nevypadá, že by mu ta žárovka Repti Glo vadila,ba naopak-rád se pod ní vyhřívá ;)

O Reptiglo je na netu spousta diskusí, ale je rozdíl, jestli někdo tu desítku doporučuje pro agamu nebo pro pardála. Agama je téměř pouštní zvíře a nároky na UVB má vyšší. Pokud vím, tak nikdo desítku nedoporučuje u pardálisů, ale maximálně u jemeňáka, což je taky rozdíl. Mně to od vás připadá fakt jako zbytečný risk,když znáte i špatné reference, ale jsou to vaše zvířata a je mi to tedy celekm jedno. Píšu hlavně proto, protože toto téma zase vyvolalo pochybnosti u lidí, kteří si u mě chameleony koupili a píší mi na mejl.. Ať nemusím vícekrát zdlouhavě odpovídat, tak prosím aspoň ty, co si ty pardály koupili ode mě, aby zůstali u Reptiglo5 - kompakt 26W. Desítku nebrat. Pokud uvažujete o výbojkách, tak jsou dobré reference třeba na solar raptor. Doporučuju konzultovat s MadMikem. A příště můžete napsat rovnou do diskuse, nemusíte se stydět ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru