Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hroznýš královský s jinými druhy

Je to geniální. I když ti blbci tam jsou takoví decentní komičtí dobráci. Realita je mnohem tvrdší.:-D Ale je to pěkná alegorie.

Přemýšlel jsem o tom, jak by se ta situace s nevhodnými dotazy dala řešit. Už tu byl pokus o vytvoření "vlákna první pomoci". To ale ti, kteří by měli, nevyužívají. Naopak, mám pocit, že přihlouplé dotazy se množí a často se opakují... Je to takový balík přihlouplých otázek... Co je posbírat, zpracovat odpovědi, udělat složku a pokud někdo vlákno s takovým přihlouplým dotazem založí, tak mu jen stručně poslat odkaz na tu složku a vlákno zamknout. Samozřejmě by to muselo mít nějaká pravidla - týkalo by se to jen vláken, kde se zadávající táže na něco, v čem je ve složce odpověď... Je to jenom takový návrh na zlepšení. Ty kraviny co se tu objevují jsou ztrátou času všech, kteří to berou trochu vážně. Spoustu lidí to odrazuje a často říkají, že už sem kvůli tomu nechodí (chápu, že je to postupem času znechutí). Je to jenom takový návrh, jak vzniklou situaci řešit - prostě slušně zadávajícího odkázat na složku a vlákno zamknout (asi bych ho nemazal z důvodu, že když to najde někdo další, tak v tom vlákně rovnou uvidí odkaz na tu složku s odpověďmi na ty nejblbější a často se opakující dotazy). I věřím, že někdo bude mít nápad, jak ten můj rozvinout a posunout dál. Bylo by každopádně šikovné a profesionální s tím něco udělat.

Plyne z toho několik nesporných výhod:

1.) Dotazovaný by byl slušně odkázán na složku, kde by na svůj neobratný dotaz dostal potřebné rady - bylo by plně vyhověno jeho potřebám
2.) Zamčené vlákno by se v poklidu odebralo do propadliště dějin (odpadá možnost na něj morbidně vtipně odpovídat - ale toho má stejně každý už dost)
3.) Určitě by se zlepšil celkový dojem Teraporadny

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny