Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Užovka po 2měs. nežere

Ale ano, je to také o slušnosti - kdybyste byla slušná, nenapsala byste "zapojte tu kouli mezi ušima" - to bych chtěla vidět Vaši reakci, kdyby to někdo napsal Vám. Každopádně už od začátku, co jste si přečetla můj problém, jste byla vnitřně rozrušená a měla jste vůči mě záporný postoj, protože to neodpovídá Vašim standardům, protože přesně jak jste zmínila - nelíbí se Vám podmínky v jakých ji chovám. A nenařkávejte mě tu z týrání, Vy vůbec nic nevíte - neznáte žádné souvislosti, ani nevíte nic o mě, a přesto už jste mě odsoudila předem!

Samozřejmě, že jsem četla vše možné o užovce (a jiných hadech) než jsem si ji pořídila, ale dále nemám povinnost Vám tu popisovat okolnosti za kterých se stalo, že pro ni nemám terárium. A nejsem nezodpovědná, jak se Vám zdá. Ano, uznávám, že jsem si nepořídila terárium dříve, než hada, což byla zásadní chyba, protože se následně seběhly události, které mi v tom zabránily, ale chybovat je lidské. Jestli víte, co je to odpuštění, tak to na mě prosím aplikujte.

Bohužel, u nás v zapadákově se žádné burzy nekonají a zverimexy příjímají holátka jednou týdně, no co byste na tohle řekla - to se nelíbí ani mě. A hlavně, když jsem si pročítala příspěvky, nenašla jsem žádnou zmínku o krmení ještěrkama, jen myškama a křečkama, nebo podobnými hlodavci. A jestli mi teď vytknete, že to tu jistě NĚKDE je, pak dobrá, je, ale já jsem to prostě nenašla a nečetla, tak co? Myslíte si, že jsem snědla všechnu moudrost světa? Jsou tady hloupější otázky, než mám já, tak co máte? (=ten záporný postoj ke mě)

A nemyslete si, že jsem nějaký chovatel myší, nebo jiné potravy - na to opravdu už nemám prostředky, ani prostor, a ještě byste mě znovu nařkla z týrání, kdybych hlodavce chovala v nějakých "jakžtakž" podmínkách. Tady vidíte, že mám zdravý rozum, proto je raději nechovám vůbec a dojíždím si potravu nakupovat.

Teplotu Vám raději ani psát nebudu, protože by se Vám stejně žádná nezamlouvala. V jednom příspěvku bylo, že užovku někdo nechal pár týdnů ve sklepě v chladu a tmě, a užovky přeci rády teplo, nebo snad ne? Hhhh - jaké to týrání - a nejsem to já...!

Nechme toho. Mě se nelíbí jak se mnou mluvíte a Vám se nelíbí co Vám píšu, tak jak se pak máme domluvit?
Nechci být hrubá. Omlouvám se, že jsem to nyní napsala ostře. Nehodlám se tu s Vámi dohadovat, co kdo kdy napsal a odpověděl.
Nejsem neslušná. A dokážu se dobře postarat.
Dobrou noc a díky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny