Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Užovka po 2měs. nežere

Víte co? dělejte si co chce, protože zjevně si poradit ani nechcete nechat. já se svou snahou zachránit vašeho hada tu zjevně jenom marním čas.

kdybyste si pořádně pročetla, co taková užovka potřebuje, nekladla byste naprosto hloupé otázky. Nejzásadnější podmínky chovu- tedy teplotu jste nenapsala (opět). Než abyste si nechala poradit, tak se tady rozčilujete, že vás někdo nařkl z týrání (které z vašich příspěvků více než vyplývá). Ano, podmínky jako je teplota a vlhkost neznám (protože jste je bohužel pořádně nenapsala- ač jste na to byla mnoho x tázána), ale pokud zvíře nežere, tak zjevně není ve vhodných podmínkách. Ale ty mu v cvrčkáriu prostě neuděláte. A když držíte zvíře v nevyhovujících podmínkách, tak se dopouštíte jeho týrání, ať už si to jste ochotna připustit, nebo ne.

S tím gekonem- právě, že se to většinou nikde moc nepíše, ale je to osvědčený chovatelský trik, jak rozkrmit nežeroucího hada. Proto jsem vám to napsala. Protože gekonek je pro hada této velikosti přirozenější kořist, než hlodavčí mládě, takže si jej většinou ochotně vezme. A nemusíte ho trápit násilným cpaním.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny