Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Užovka po 2měs. nežere

Milá Ranha,

toto forum nie je o tom mat / nemat rad, ale o tom, ze sa tu mnoho trpezlivych ludi snazi pomoct zvieratam, ktore su casto v nevyhovujucich podmienkach. Tak pochopte, ze nevyskaju od radosti nad boxom, v ktorom uzovku mate.

Ak nemate na normalne terarko (vyrobenie z OSB dosiek nie je draha zalezitost), tak skuste uzovke zlepsit zivotne podmienky aspon kupou nejakeho vacsieho boxu ala IKEA napr ( http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0010297 5/ alebo http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9010297 1/ ) aj s vrchnákom a "zámkami" naň vás to vyjde maximálne 20 € + sa musíte doma trochu pohrať s vetraním. Predpokladam, ze budete argumentovat, ze mate IKEA daleko.. Vedzte, ze rovnako dobre posluzi aj box inej znacky.

V podobnom priestore uz mozete poskytnut uzovke vacsie rozpatie teplot, aby si mohla regulovat telesnu teplotu, mohla sa trochu hybat a vratila sa jej chut do zivota..

+ odporucam dbat na rady Aurifer, ktora vie o com hovori a namiesto urazania jej podakovat, za to, ze chce zachranit Vase zviera.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny