Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Užovka po 2měs. nežere

Vy jste mi ale samolibí hrdinové a soudci. Kéž jste souzeni stejným metrem, kterým soudíte.
Myslíte si, že když jste přečetli celé knihovny o plazech, tak jste lepší, než ostatní.

Prozradím vám "novinku" - na burzách jsou úplně stejní lidé, jako ve zverimexech, kteří řeknou (i napíšou na krabičku) skoro cokoliv, aby své "miláčky" a jiné zboží prodali, protože jsou to lidé jako všichni další a chtějí si VYDĚLAT prachy na zvířatech. I mezi vámi jsou tací, kteří prodávají své hady dráž, než by mohli, protože peníze milují víc, ale každý to zapře, dokud nepřijde čas burzy, kde bude sám nabízet. U některých je toto pouhým důvodem chovu hadů - výdělek.
Než odejdu od té burzy: byl to jeden z vašich řad, nějaký "chovatel", mi tam sám řekl, že si tu hadici klidně můžu koupit do tohoto tera boxu, protože tam může žít bez problému ještě nejmíň půl roku (od té koupě).

A na to, co mi tady předvádíte svými projevy, manžel trefně poznamenal, že už jste s těmi zvířaty tak dlouho, že jste naprosto zapomněli, jak se chovat k lidem, protože i podle něj nemluvíte jako s někým, kdo si přišel pro radu.
Já dodávám, že i kdybyste měli tři doktoráty a jiné tituly z oblasti teraristiky, tak vědět, jak se chováte, ani se k vám nepřiblížím, protože koukáte na lidi skrz prsty a jediné, co vidíte jsou ta zvířata. Rozmohla se u vás pýcha natolik, že byste potřebovali injekci na zmírnění projevů. Ani bych se nedivila, kdyby si vaši partneři mysleli, že hady milujete víc, než je... Zapomněli jste, jak mluvit s lidmi. Kdyby se vás někdo ptal osobně, tak byste si netroufli vypustit něco takového z úst druhému do očí (jako ať zapojí kouli na krku), protože by se sbalil, že odešel k někomu, kdo se umí chovat slušně.

Nějaké rady jsem od vás dostala a za ty upřímně děkuju. (kdybyste četli všechno, viděli byste, že jsem děkovala několikrát)
Byla bych na tom líp, kdybych s tím prostředím lhala - to by se mi sypaly rady, ale lhaní není můj styl. Pravda stojí za všechno - i za to, když se tu na mě sesypete jak rozzuřené vosy. Nikdo nejeví zájem o to, jestli se to zlepšilo, protože tady už o hada samotného vůbec nejde - jde tu o mě a o terárko, ale rozhodně už ne o hada.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny