Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem páření kudlanek deroplatys dessicata

dobrý den,
mám pár kudlanek Deroplatys dessicata samice dospělá od 31.12, samec od 5.1
první pokus o páření byl 11.2 kdy samec i samice projevovali zájem o páření, on si na ni sám naskočil a ohybal zadeček a ona poslušně stála bez jakykoli naznaku agrese a rozevírala své pářící orgány, přesto se nespojili.

den poté 12.2 probíhal pokus o páření stejně, až na to že se spojili, zhruba 10minut byli spojeni, ale poté samice začala zadníma nohama samce shazovat. až se ji to povedlo zhruba po 15minutách se opět rozpojili. samec to pak zkusil ještě jednou ale samice už neotevírala.

třetí pokus o páření proběhl 17.2 samec si opět sám naskočil, ale celý den na ni jen seděl, samice opět klidná neagresivní. k večeru se samec začal snažit samice otevírala ale samec se ne a ne trefit, odcházela jsem v 22:30 a to spojeni ještě nebyli, když jsem přišla v 6 ráno byli spojeni. zhruba v 9hodin už spojeni opět nebyli samec na ni pořád seděl a zůstali mu jakoby vytáhnuté pářící orgány.

a já ted nevím zda je tedy samice napářená nebo to bylo zase zrovna na chvíli jako předtim a ona ho pak shodila, u samice na zadečku žádný spermatofor nebyl( i když ten jsem nespozorovala zatím nikdy po správném páření jiných druhů co doma chovám)a samec má stále vysunuté pářící orgány, oba dva žerou a maj se k světu,
co byste poradili? mam ho kní znovu dát, nebo to nemá smysl a mám počkat na ooteku?

předem moc děkuji za rady...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny