Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Substrát pro želvy, který nepůjde jíst

Dostala jste tady tipy na několik vhodných a osvědčených substrátů. Vám se nelíbí tak je nehodláte akceptovat. Místo toho tady radši spustíte jako kolovrátek a pořád dokola opakujete stejný bláboly.
Každá želva se potřebuje na noc zahrabat do vlhkého substrátu. A to z objektivních důvodů, ne jen z nějakého rozmaru chovatelů. Zjistěte si jak žijí želvy v přírodě. Neumožnit jí to, hraničí s týráním.
Že jste naštvaná, se opravdu upřímě divím, protože k tomu nemáte sebemenší důvod. Odpovědi na svoje nejapný otázky jste dostala, tak nevím o co jde.
Už jsem tady psal několikrát, že lidé tady radí dobrovolně, ve svém volném čase, který by mohli využít i jinak, než se dohadovat s ignoranatma jako jste Vy.
Navíc, průměrně inteligentní člověk může použít vyhledávač tady na poradně. Zajisté by se dozvěděl, který substrát je pro želvy vhodný a který ne. V několika vláknech se to zde celkem obšírně řešilo. A pokud si myslíte, že Vám tady radí pitomci, můžete si o tomto najít něco třeba na zahraničních webech pomocí googlu. Asi pro Vás potom bude obrovský překvapení, že se tam dočtete to samé co zde....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny