Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtip pro odlehčení VIII.

Kdyby se pravice chovala spořádaně a měla tam skutečné osobnosti a vlády schopné vůdce (kteří by si dokázali ukočírovat ve svých stranách tu verbež, respektive ty patolízaly a zlodějíčky, které politika tak láká), tak není s ničím problém. Oni si lidé neuvědomují, že za krize se nevládne lehko. A podle toho se měli taky chovat. Jsem z pravice zklamán.

Kdyby ale vládla za krize levice, to by byla teprve fraška. A oni až za dva roky vyhrajou volby, tak se ukážou v plné parádě. To už lidi zapomněli, co tu socky (co čekat od strany, které se říká socky?) osm let vyváděli? Nikdy bych nedal hlas levici. Je mi z toho zle. Samý hlupák, populista a nekompetentní člověk. Navíc je to principiálně vláda slabých, hloupých a neschopných. Prostě hnus.

A když pravice není schopná vládnout a hrozí, že se k moci dostane levičácká klika, tak proč lidé nevolí nové strany? Je jich tu spousta a vypadají mnohé zajímavě. Jen nemají miliony na kampaně a nejsou tolik vidět. Skalní voliči komančů, s tím se nic neudělá. Ale proč lidé nehledají nové funkčnější cesty a nová řešení? Líbí se mi třeba tihle:

http://www.svobodni.cz/9-program/61-politicka-filo sofie-svobodnych/

Proč je to dokola jenom socky, ODS a... A že někdo může dát hlas Kalouskovi a tomu krEUténovi umektanýmu, to mi hlava nebere.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny