Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtip pro odlehčení VIII.

Dneska už je jiná doba. Mně by bohatě stačilo zvolit stranu, která bude dobře a schopně vládnout. Je to ostatně jejich práce. Stačila by mi vláda, která mi umožní žít si bez problémů naplno svůj život po svém, aniž by na mě dopadaly následky neschopnosti nějakých ňoumů.

Jinak problém je, že pravice představovaná ODS, TOP09 a podobnými, na lidi kašle. Levice zase staví na té podprůměrné mase, kterou bude oblažovat pastelkovným. Ani jedno podle mě není cesta. Chtěl jsem dát hlas ODS, abych převolil levici. Ale když si vezmu, co předvedli, tak jsem prostě nebyl schopen je volit. Když došlo na lámání chleba, tak jsem si to rozmyslel. Ani jedna z vládních stran není cesta pro budoucnost a nikdy ode mne hlas nedostane.

Chtělo by to někoho kompetentního, kdo dá vítr do plachet tvůrčím a schopným lidem a kdo bude mít zároveň nějaké to sociální cítění a zajistí těm méně schopným důstojný život. Naše politická scéna se mlátí ode zdi ke zdi mezi různými extrémy, ale nikdo zatím nepřišel s něčím skutečně funkčním. Navíc by to chtělo už opravdu zamést s tou šílenou korupcí, která táhne republiku ke dnu (a to neudělá ODS a rozhodně ne socani).

Zvyšovat daně a ceny umí každý blbec, ale hledat funkční řešení problémů? Přesně to jsem od současné pravice čekal. Očekávání se nenaplnilo. Nashle. Proč ale hledat řešení v nějakých "socanech"?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny