Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtip pro odlehčení VIII.

Jak ulovit krokodýla
Podle zpráv našich médií se v poslední době u nás přemnožil tvor, známý pod jménem krokodýl. Nikdo si s ním neví rady, ani lesáci. Proto publikujeme tento návod s jehož pomocí ulovíte krokodýla raz-dva.

Potřebujete na to: rybářský prut, aritmetické tabulky, maso na gril, jablko, dvě pletací jehlice a příručku na lov jelenů.

A jak to uděláte...

Přijdete k řece, kde předpokládáte výskyt krokodýla a nahodíte prut.

Jenže na prut krokodýla nechytíte, takže začnete grilovat maso, abyste ho přilákali. Ale než je maso ugrilované, tak to chvíli trvá a aby jste si zkrátili to čekání, tak si sednete k tomu prutu, chytáte ryby a čtete si aritmetické tabulky.

Jenže aritmetické tabulky jsou strašně nudné čtení, takže usnete. Mezitím se ugriluje to maso, krokodýl ho ucítí a vyleze z vody. Tam uvidí vás, jak spíte a chce vás sežrat. Jenže taky uvidí ty aritmetické tabulky a jelikož krokodýl je zvíře zvídavé, tak si je začne číst. Ale aritmetické tabulky jsou hrozně nudné čtení, takže usne.

A kdo dřív usne, tak se dřív vzbudí. Vy se tedy vzbudíte, uvidíte vedle sebe spícího krokodýla a hrozně se vyděsíte Vezmete jednu pletací jehlici a bodnete mu ji do oka.

Jenže pletací jehlicí krokodýla nezabijete, takže ten krokodýl se akorát vzbudí, nasere se a začne vás honit. A vy jak zdrháte, upustíte to jablko. No a jablko nepadá daleko od stromu, tak na ten strom vylezete, počkáte si, až vás krokodýl dožene a když se za vámi na ten strom začne sápat, tak mu bodnete do druhého oka druhou pletací jehlici. A krokodýl se dvěma jehlicema v očích vypadá skoro jako jelen, takže dál postupujete podle přiručky na lov jelenů.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny