Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtip pro odlehčení VIII.

a jeste pridam...

Rekonstrukce, jak by vypadal průběh a ztráty operace Horský úder (Afghánistán) v případě účasti AČR:
- První průzkumná rota nenaráží na žádný ozbrojený odpor.
- Grippeny dostávají zaracha, neboť tak daleko nám s nima Švédové lítat nedovolí...
- Dvě čety elitní výsadkové roty zahynuly při pokusu o seskok Kalouskovými padáky, zbývajici dvě si začínají užívat príma dovolenou na Srí Lance, díky selhání navigace.
- Oba naše pojízdné transportéry zůstávají v záloze pro případ že by se Afghánci pokusili o protiúder, což se později ukáže jako geniální strategický tah našich generálů okoukaný z C&C.
- Celý moravský prapor gen. Šlika má sračku a je neschopen boje, neboť se hned po příjezdu do Kábulu ožral do němoty v tamní nádražní restauraci a to včetně služebních psů.
- První průzkumná rota stále nenaráží na žádný ozbrojený odpor.
- Elitní protichemická jednotka nemá do čeho píchnout a tak rozjíždí palírnu alkoholu. První Afghánci přinášejí svůj kvas.
- Vojín Hračička tragicky hyne ve výkonu strážní služby při neodborné manipulaci se zbraní.
- Četařka Babinčáková nedovede spolehlivě vysvětlit, jak si mohla tak blbě sednout na bajonet.
- Rotný Malásek dostal šeredně přes hubu od afghánských překupníků, kdyz se jim snažil načerno prodat modrý armádní benzín.
- První průzkumná rota narazila na tuhý odpor pákistánských pohraničníků a byla nucena stáhnout se zpět do Afghánistánu.
- V polní nemocnici zjišťují že sérum proti jedu zmije obecné nemá až tak skvělou účinnost proti zdejším druhům, jak jim v Zentive při podpisu kontraktu tvrdili.
- Jednotka horských myslivců už ví, že není dobré šukat ovce zdejším pastevcům bez zaplacení.
- Elitní protichemická opět nezklamala a zachovala si pověst naší nejlepší jednotky, když pomohla Afgháncům prohnat destilátory celou jejich letošní úrodu. OSN zvažuje humanitární pomoc kvůli hrozícímu hladomoru.
- Moravský prapor gen. Šlika vystřízlivěl a schází se v nádražce s čelními představiteli Talibanu aby uzavřeli přiměří s výsledkem 1:1 na rumy.
- Nepálská horská služba předává Česke ambasádě v Káthmándú poslední zabloudilce

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny