Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtip pro odlehčení VIII.

Jak jsem se pokusil vetřít mezi svobodné zednáře
Musím se podělit s diskuzí, kterou jsem absolvoval na petclub.eu, když jsem tam chtěl podruhé zveřejnit pozvánku na ČB burzu. Člověk tam nemůže nic vložit (ani zaslat soukromý vzkaz), když je nováček, vše mu musí odblokovat parta adminů. Poprvé jsem se tuším přes e-mail domluvil s jedním rozumným, že tam odkaz vloží. Bohužel, podruhé mi již sdělil, že mají nového webmastera a že mu moji prosbu přepošle.

já: Ahoj, chtěl bych poprosit o vložení níže uvedeného textu do sekce srazy. Pokud tam je možnost vložit i doprovodný obrázek, tady je url....
Klidně ten text dole uprav, kdyby to nepasovalo do formuláře.
Díky mockrát!
"Vážení teraristé,
rád bych Vás pozval na první letošní terarijní burzu........."


inraj: ahoj, preposlal jsem to novemu webmasterovi jerrymu a domluvim to s nim: http://cs.petclub.eu/member_detail.php?id=1

Jerry: Ahoj, uživatel inraj mi přeposlal, že chceš vložit sraz.
Buďto se můžeš obrátit na některého koordinátora srazů aby to tam zadal viz http://cs.petclub.eu/kontakt
A nebo bych Ti mohl dát admin roli Koordinátor srazů. Ale to bych viděl asi až časem, když bys tu byl nějak aktivní, zatím vidím, že máš 0 příspěvků v diskuzi.


já: Ahoj, nevím, jakou diskuzi máš na mysli,posílal jsem tu přes někoho pozvánku na předchozí burzu a taky to nebylo úplně snadné + psal jsem i něco na chat. Jednoduše jsem tu plánoval uveřejňovat pozvánky na následující burzy v ČB, ale máte tu zjevně docela striktní pravidla (a to opravdu nemyslím zle, respektuji to). Fórum, na kterém jsem aktivní je na teraporadně, takže tady nemám důvod být taky aktivní. Omlouvám se za rozruch, pokud máte zájem o zařazení Budějovické burzy do Vašich srazů, klidně to udělejte, na stránkách jsou všechny termíny. Přeji hezký den!

Jerry: Ahoj, my tu nemáme nějaká striktní pravidla. Nicméně když jak říkáš nemáš důvod být tu aktivní, tak ani nevidím důvod, proč by se tu měly zveřejňovat ty burzy.
Nicméně přeju, ať se daří


já: O tom bych asi byl schopen polemizovat, poprvé jsem ani nebyl schopen zaslat soukromou zprávu, aby někdo zveřejnil termín první burzy. (Natož něco vložit do fóra.) Co se týče ostatních pořadatelů, ti se také museli nejprve vetřít do přízně, abyste zde mohli zveřejnit termín burzy?:-) Ale v pořádku, pokud informaci o burze nepovažujete za plnohodnotný příspěvek (a členové nechodí na nečlenské burzy), nebudu Vás tu dále obtěžovat. Také ti přeji ať se daří.

(Nutno podotknout, že v akcích jsou odkazy na Prahu (Živá exotika, Terrabazar) , Kroměříž, Liberec, K. Vary, Plzeň, Ostravu a další neterarijní.)

Jerry: Nebre to nějak špatně, ale vsadím se, že Ty budeš asi levicový volič, možná proto si nerozumíme, ne ? Ti totiž mají takové ty tendence že chtěj všechno zadarmo. Nic jsi pro klub neudělal, ani jedinkrát jsi nikomu nic neporadil v diskuzi, ano, vypadá to jako vtírání z Tvé strany, sorry, že to musím napsat tak na "plnou hubu"

Já:1. Nejsem levicový volič, ale tobě do toho nic není.
2. Slušně jsem se zeptal, nevím z jakého důvodu jsi přešel k osobním útokům.
3. Nikam se nevtírám, po tomto tvém příspěvku sem již opravdu nemám důvod chodit.


Jerry: V bod 3 jsem doufal, díky

Já mám tak trošku pocit, že to jsou svobodní zednáři - sekce chovatelé jinak si to moc nedovedu vysvětlit:). Každopádně pokud nebudete dostatečně aktivně chválit kočičky a morčátka v chatu, nemáte právo na členství a existenci + dostanete zdarma psychoanalýzu politických preferencí:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny